Featured Post Today
print this page
Latest Post

Perla Potion Murah Giler

Perla Potion Murah Giler

Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

1 jar = (3gm x 20 sachet )

Merupakan serbuk mutiara asli yang membantu mencerahkan kulit didatangkan dengan Perisa Berry. Putih gebu dalam masa 3 hari sahaja. Mutiara 100% tulen dihancurkan menjadi Pearl Powder ia terbukti berkesan untuk menjadikan kulit licin, lembut, dan berkilat. Gabungan serbuk mutiara bersama perisa Berry untuk kulit cerah, gebu dan licin seawal 3 hari

Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler
  • Masih tercari-cari suppliment pencerahan kulit berkesan dalam masa pantas?
  • Mudah di bawa ke mana2, senang diamal tanpa perlu dibancuh??
  • Cuba PERLA POTION MURAH GILER hari ini!
  • Gabungan serbuk mutiara berkualiti tinggi bersama bahan-bahan kaya nutrisi khusus untuk kesihatan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki!!

Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Kebaikan Sebuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

  • Mengatasi masalah kulit muka/badan berjerawat (nanah),kering atau kusam
  • Mengurangi tanda2 penuaan awal, jeragat dan parut
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencegah badan letih / lesu
  • Mengatasi eyebag, lingkaran gelap bawah mata
  • Menjadikan tona kulit lebih cerah sekata
  • Melembab, melembut, melicin juga menghaluskan kulit
  • Mencerahkan dan menghaluskan kulit seawal 1 minggu
  • Membaiki tekstur kulit agar licin, lembut, anjal, lembab dan sihat semulajadi
  • Mengecilkan liang pori, menghilangkan jerawat dan bintik-bintik hitam serta mensekatakan tona kulit
  • Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinar UV
  • Mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
  • Meningkatkan memori dan mengurangkan risiko alzaimer
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Menenang serta menguatkan jantung dan melegakan tekanan/stress
  • Memperbaiki kualiti tidur dan masalah saraf
  • Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap penglihatan
  • Menguatkan tulang, rambut dan kuku
  • Agen anti-penuaan untuk awet muda
Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler


Kandungan Sebuk Mutiara Perla Potion Murah Giler
  • Serbuk mutiara asli
  • Kolagen Marine
  • Vitamin C
  • Astaxanthin
  • Aloevera
  • Avocado
  • Pomegranate
  • Mix Berry
Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler


Cara Pengambilan Sebuk Mutiara Perla Potion Murah Giler
  • 1 sachet serbuk mutiara perla potion murah giler sehari semasa perut kosong, sebaiknya sebelum sarapan
  • Letakan sahaja didalam mulut (kemam) , tidak perlu dibancuh
  • Banyakkan minum air putih/kosong.
  • Boleh diambil oleh Ibu yang mengandung dan menyusukan bayi
Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Testimoni Sebuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Testimoni Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Testimoni Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Testimoni Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

Testimoni Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler


Harga Perla Potion Murah Giler


1 JAR 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 JAR 
RM 96.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 JAR 
RM 135.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************

Serbuk Mutiara Perla Potion Murah Giler

**ED**




Monomola Wow Lipstick Murah Giler

Monomola Wow Lipstick Murah Giler


Wow Lipstick Murah Giler

Isi kandungan: 15 gram


Monomola Long Lasting Lip Colour (Peel Off ) Murah Giler
Cara Unik Memerahkan Bibir Dari Korea Wow Lipstick Murah Giler
Nak Bibir yang cantik,???
Nak Bibir yang Sexy???
Nak Warna bibir kemerahan / pinkish yang menjadi dambaan bagi setiap wanita???

Wow Lipstick Murah Giler

Kelebihan Monomola Wow Lipstick Murah Giler

  • Berbentuk seperti gel
  • Warnanya sangat natural jadi tidak kelihatan spt memakai pewarna bibir. 
  • Tidak mudah luntur dan melekat ke gelas seperti liptick.
  • Tahan lama sehingga mudah untuk digunakan. Cukup 1x pakai.
  • Tersedia dalam 5 variasi warna.
  • Juga Membantu mengangkat sel kulit mati pada bibir.
  • Membantu melembutkan bibir.
  • Membantu memberikan nutrisi pada bibir.


Wow Lipstick Murah Giler

Monomola Wow Lipstick Murah Giler ada 5 kod color pilihan

  1. cherry red 
  2. lovely peach 
  3. rose pink
  4. sweet orange 
  5. sexy red

Wow Lipstick Murah Giler

Cara Unik Memerahkan Bibir Dari Korea Monomola Murah Giler
Monomola Long Lasting Lip Colour ( Peel Off ) Murah Giler merupakan sejenis gel yang dioleskan pada bibir, yang kemudian didiamkan selama 20 menit, gel tersebut akan membentuk lapisan yang bisa dikelupas, dan setelah dikelupas lapisan warna dari lip tattoo tersebut sudah menempel sangat alami di bibir, sehingga penggunaanya sangat berbeda dengan memakai lipstick atau pemerah bibir biasa.

Monomola Long Lasting Lip Colour ( Peel Off ) Murah Giler memberikan warna sangat natural pada bibir Anda, tidak terlihat seperti memakai pewarna bibir dan tahan lama hingga 24 jam nonstop, anti luntur, tahan air dan memberikan perawatan pada bibir Anda sehingga tampak merah merona alami mempesona.

Wow Lipstick Murah Giler

Bestnyer Monomola Murah Giler Lip Tattoo sebab :

  • Memberikan warna sangat natural dan melekat pada bibir
  • Merah / pink yang terhasil tidak seperti memakai pewarna bibir
  • Tahan 24 jam nonstop
  • Tidak mudah luntur dan tahan air
  • Melembutkan dan menutrisi ke seluruh bibir
  • Memberikan perawatan pada sel kulit mati bibir agar terlihat lebih lembut dan natural menyerlah sepanjang hari

Wow Lipstick Murah Giler

Perbezaan Momonola Long lasting Lip Colour Murah Giler dengan Lipstik Biasa/Liptint

✔ Tahan Lama sehingga 24 jam
✔ Tidak akan luntur warnanya biarpun selepas makan atau minum
✔ Warnanya lebih natural dan cantik
✔ Tidak Perlu dipakai berulang kali dalam sehari kerana warnanya tetap tidak akan luntur
✔ Kalis Air.

Cara Guna Monomola Wow Lipstick Murah Giler

  • pakai lip balm dulu ya sebelumnya
  • pakai lip tint ini dari bibir bagian atas dulu ya terus baru ke bibir bawah
  • tunggu sekitar 15 hingga 20 menit biar warnanya lebih keluar
  • buka lapisan lip tint perlahan dari bibir bawah dan dari bagian dalam ke luar (kenapa dibuka dr bibir bawah dulu? karena bibir bawah lebih cepat meresap warna)


Harga Monomola Wow Lipstick Murah Giler


1 UNIT 
RM 30.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
Sila Pilih Warna
**************************


**PHI**




Pobling Cleanser Murah Giler

Pobling Cleanser Murah Giler


Pobling Murah Giler


Pobling Cleanser Murah Giler menggunakan 1 x batery bersaiz AAA(tidak disediakan). Mempunyai tiga warna yang menarik RED,GOLD dan BLUE Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

Pobling Murah Giler


Fungsi Utama Pobling Cleanser Murah Giler

  • Menyelesaikan masalah dalaman kulit & lebih 96%
  • Meningkatkan kebersihan kulit sebaik 400%
  • Menghilangkan bedak solekan sepantas 650%
  • Kadar penyerapan kulit meningkat kepada 70%
  • Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 20%
  • 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber lembut mencuci dan menghilangkan kotoran di permukaan kulit 
Pobling Murah Giler

Kelebihan Pobling Cleanser Murah Giler

  • Menyelesaikan Masalah Dalaman Kulit dengan lebih baik
  • Meningkatkan kebersihan kulit berbanding cara manual
  • Menanggalkan solekan dengan lebih pantas dan efektif
  • Meningkatkan Kelembapan Kulit
  • Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic
  • Meningkatkan keanjalan kulit dan Menghilangkan garis halus
  • Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda.
  • Membaiki kualiti kulit melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll.
  • Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
  • Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.
  • Make up remover yang hebat. Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.
Pobling Murah Giler

Cara penggunaan Pobling Cleanser Murah Giler

Pobling Murah Giler
  • Basahkan kulit dan pobling anda dengan air suam yang mencukupi dan letakkankan sabun pencuci muka pada bulu pembersih. Hidupkan pobling dan urut dengan kepala berus lembut.
  • Bilas kulit dengan air suam
  • Selepas menggunakan pobling, sila bilas buih sabun secukupnya di bawah air, keringkan dan simpan di tempat pemegang.
  • Apabila hendak digunakan lagi, lagi sekali basahkan berus lembut di bawah air yg mengalir.
  • Kami mengesyorkan untuk menggunakan dua kali atau tiga kali seminggu.

Pobling Murah Giler

Harga Pobling Cleanser Murah Giler


1 UNIT 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 90.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 120.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
Sila Pilih Warna
**************************


**PHI**




Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Wonder Glow Superstar Murah Giler


FUNGSI WONDER GLOW SUPERSTAR 360 MURAH GILER :

  • Mencerah & menyerikan wajah
  • Menghilangkan pigmentasi yang tebal
  • Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  • Mengecilkan pori-pori wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
  • Anti penuaan & awet muda yang unggul
  • Mengandungi kombinasi hebat Vitamin C infusions , super glutahione & sarang burung walet supaya kulit cerah & bersinar!
Wonder Glow Superstar Murah Giler


SET WONDER GLOW SUPERSTAR 360 MURAH GILER MENGANDUNGI :
Sabun
Krim D - untuk kegunaan siang hari (foundation)
Krim N - untuk kegunaan malam hari

Wonder Glow Superstar Murah Giler

NOTES : DIINGATKAN, SEBELUM BERTUKAR KEPADA SKIN CARE BARU, ANDA WAJIB MENGHENTIKAN PENGGUNAAN SKIN CARE LAMA SELAMA 7 HARI. SELEPAS 7 HARI BARU ANDA BOLEH MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HAL INI BAGI MEMBOLEHKAN KULIT ANDA NATURAL DAN MENGELAKKAN SEBARANG MASALAH KETIKA MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HARAP MAKLUM. 


Wonder Glow Superstar Murah Giler

CARA PENGGUNAAN SET WONDER GLOW SUPERSTAR 360 MURAH GILER:

* Sebagai permulaan, cuci muka anda dengan menggunakan WONDER GLOW (WG) SOAP dua kali sehari. Untuk 3 hari pertama, jangan apply CREAM-D & CREAM-N dahulu. Biarkan kulit serasi terlebih dahulu dengan WG Soap.

* Selepas 3 hari, anda boleh apply CREAM-D & CREAM-N selepas cuci muka. Sapu nipis sahaja.

* Pastikan anda tidak mengenakan sebarang make-up sepanjang 14 HARI pertama penggunaan. Bila kulit sudah serasi dengan WG (after 14 hari), anda boleh apply bedak or etc.


Wonder Glow Superstar Murah Giler

ANDA RAGU-RAGU??? WONDER GLOW KOSMETIK MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI KKM DAN TERBUKTI TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA!! GUNAKAN TANPA WAS-WAS.

Testimoni Pengguna Wonder Glow Murah Giler


Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler

Testimoni Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler


Harga Wonder Glow Superstar 360 Murah Giler


1 SET 
RM 100.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


SET  
RM 190.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


SET  
RM 270.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Royal Slim Murah Giler

1 KOTAK =20 SACHET(1 SACHET 14gram)

Tiada lagi lemak lekat kat tubuh anda. Nak makan makanan kegemaran pun dah x takut2 dahkan..  Rasberry ketone sebenarnya terdapat dalam cranberry,beri hitam dan rasbery merah. Korang nak tau ape yang power sangat dalam ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler ?

Royal Slim Murah Giler

✔membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
✔membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
✔mengalakan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
✔mengandungi Anti-Oksixan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakan barah.
✔membantu menguatkan imun sistem dalam badan
✔membantu menyingkirkan toksin dalam badan
✔membantu meningkatkan kalsium pada tulang
✔membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
✔mencegah dan mengawal selulit  Dan menyingkirkan selulit(lemak degil)dari lapisan bawah kulit. ✔membantu mengekatkan berat badan yang ideal

Royal Slim Murah Giler

ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler (RSXS)
Kini memperkenal ROYAL SLIM terbaru ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler berganda lagi power untuk turunkan berat badan. Dalam 3 bulan boleh turunkan berat dari 88kg ke 61kg.
Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi. Yang penting jangan lupa ambil makanan yg sihat untuk anak sekali. Masa period boleh diambil tanpa risau.

Kelebihan ROYAL Slim XTREME Solution Murah Giler
✔ membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
✔ membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
✔ mengalakan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
✔ mengandungi Anti-Oksixan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakan barah.
✔ membantu menguatkan imun sistem dalam badan
✔ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
✔ membantu meningkatkan kalsium pada tulang
✔ membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
✔ mencegah dan mengawal selulit dan menyingkirkan selulit(lemak degil)dari lapisan bawah kulit.
✔ membantu mengekatkan berat badan yang ideal

Royal Slim Murah Giler

Ramuan (Ingredient) ROYAL Slim XTREME Solution:
Dextrose Anhydrose, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Vitamin C, Raspberry Ketone, Garcinia, Strawberry Flavour Cranberry, Raspberry
No Kelulusan KKM: DLM.KKM-163/S25 JID 237

Kelebihan Raspberry
RASPBERRY KETONE adalah kajian terbaru dari penyelidik U.S untuk program menurunkan
berat badan kerana di sana 1/3 populasi rakyat mengalami masalah obesiti.
KETONE ialah proses Natural Chemical yang memaksa badan untuk lebih membakar lemak dan
menambah kadar-ketone dalam badan untuk ditukar menjadi tenaga dan selanjutnya memberi kesan tahan lapar yang berpanjangan

Perbezaan Royal Slim Lisho Magic & Royal Slim xtreme Solution Murah Giler:
Adalah packaging lama kami ..
Royal Slim Lisho Magic yang berperisa epal.
Royal Slim xtreme Solution Formula Terbaru
Adalah packaging baru kami.
Yang yang berperisa rasbery telah dirumus khas dengan power yang betul-betul super power berganda untuk anda..yang malas diet dan bersenam.


CARA PENGAMBILAN ROTSL SLIM XTREME SOLUTION MURAH GILER : 
Masukkan 1 sachet ke dalam 200ml air masak dalam shaker.
Goncang sampai sebati dan minum.
Sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast( jika ada gastrik selepas makan )
Digalakkan minum 3 liter air mineral sehari

✔ Sesuai utk LELAKI & WANITA 
✔ KKM Approval 
✔ TERBUKTI 100% BERKESAN !!!

Testimoni Pengguna Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler

Testimoni Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


Royal Slim Xtreme Solution Murah Giler


1 KOTAK
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 KOTAK
RM 210.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 KOTAK
RM 300.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Korang Mesti Suka Artikal Dibawah

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Kiss Beauty - Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger