Featured Post Today
print this page
Latest Post

PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA HARGA MURAH GILER

PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA HARGA MURAH GILER



PURE SLIM 7D


30 KAPSUL / 1 BOTOL = 1 BULAN

KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"

5 Dalam 1 Formula Lanjutan

Melangsing
Menganjal
Membentuk
Memutihkan,
Menyahtoksin @ Detox
Menstabilkan hormon




Apa itu SLIM 7D Harga Murah Giler?? 

Slim in 7 Day???
Ohh bukan! . ..

Pure Slim 7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM 7D 

1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)
2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha
4- Runcingkan Muka dan Pipi
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis)
6- Kempiskan Perut dan Pinggang
7- Cantikan Kulit, Cerah, Berseri serta awet muda


Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?

Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?

PURE SLIM 7D

Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?
Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.
Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!

Kalaulah aku kurus
Aku harap aku akan kurus!
Nanti bila aku dah kurus kan best!!
Cakap dalam hati je pun tak guna kalau tak ada tindakan!!!

Transform diri anda sekarang untuk penampilan lebih yakin

Sesuai untuk lelaki dan perempuan..


Pure Slim7D Murah Giler


KANDUNGAN DI DALAM PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA HARGA MURAH GILER

Ekstrak Strawberry
Ekstrak Bunga Ros
Ekstrak Rosehip
Ekstrak Daun Teh Hijau
Ekstrak Garcinia Cambogia (Asam Gelugur)
Ekstrak Serbuk Mutiara
Ekstrak Daun Teratai

PURE SLIM 7D


Apakah Fungsi Pure Slim 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA Murah Giler?

✔ Menguruskan badan
✔ Meningkatkan kadar metabolisma
✔ Membakar Kalori berlebihan
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✔ Bertindak mengawal selera makan
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,
   masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,
   sukar tidur malam, lesu dan alahan
   ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )

CARA PENGAMBILAN PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA
✔Hanya sebiji sehari 30 minit sebelum / selepas sarapan pagi.

BERKESAN KE PURE SLIM 7D?
✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2.
✔Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang.

Tips
✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda.
✔ Seeloknya amalkan air suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat.

TESTIMONI PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA HARGA MURAH GILER


Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler

Testimoni Pure Slim7D Murah Giler


PURE SLIM 7D 5 IN 1 ADVANCED FORMULA HARGA MURAH GILER


1 UNIT 
RM 70.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 120.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 UNIT 
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**ANAC|GLAME**




OLICANDY PREMIUM MURAH GILER

OLICANDY PREMIUM MURAH GILER : KUNYAH-KUNYAH GEBU! SERUPA GULA-GULA!


"OLICANDY, SHINE ALL DAY"
Kandungan: 30 tablet

Korang dah cuba Olicandy? So, macam mana? Mesti dah tahu hasilnya yang BEST kan? Nak tau? Olicandy ada keluaran terbaru.




Olicandy Premium 5X KUASA PENCERAHAN!!

Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!. Kuantiti limited , Kualiti terbaik


Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA. Rendah Diri Sebab Kulit GELAP. SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C



KELEBIHAN OLICANDY PREMIUM MURAH GILER :-

✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


KEISTIMEWAAN OLICANDY PREMIUM MURAH GILER

▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit

Cara Pengambilan? Sama macam Olicandy


1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih

TIPS Pengambilan Oli Candy  Premium Murah Giler  yang BERKESAN!


Q&A OLICANDY PREMIUM MURAH GILER


Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.





APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM MURAH GILER EDITON NI???

Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHIETING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??

Pitera yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power

Apa tu Pitera??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan

TESTIMONI OLICANDY PREMIUM MURAH GILER













HARGA OLICANDY PREMIUM MURAH GILER


1 UNIT 
RM 55.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT
RM 100.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 UNIT
RM 135.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB-CJ**




FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER (ORGANIK)

FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER (ORGANIK)



FJ GLOW keluarkan produk baru! SET FJ GLOW GOLD .  Skincare Organik NO.1 paling berkesan di Malaysia !


Dikilangkan sama sebumbung dengan kilang GMP produk SK11 & Estee lauder .




Mestilah kualiti antarabangsa !

TAPI harga sangat mampu milik .

Pencerahan & glow seawal 1 minit !

 Kualiti Krim gred A

Bahan Organik & Lulus KKM


Keunikan : satu - satunya produk skincare organik kesan paling pantas !

Tetapi bebas bahan terlarang !

FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK) TERDAPAT 4 ITEM : -

1. DAY CREAM
2. NIGHT CREAM
3. TREATMENT CREAM
4. ORGANIC FACIAL WASH

🌼 NIGHT CREAM MOISTURIZER 🌼

( KRIM PEMUTIH WAJAH ) 
🍂 GULA TEBU
🍂 PROTEIN SOYA
🍂 EKTRAK LEMON
🍂 EKSTRAK HALIA
🍂 EKSTRAK BURUNG WALIT
🍂 EKSTRAK MUTIARA
🍂 ALOE VERA

👉MANFAAT NIGHT CREAM MOISTURIZER : -
✅ Mencerahkan dan memutihkan wajah seawal 3 hari*
✅ Glowingkan wajah
✅ Merawat jerawat & memudarkan jeragat
✅ Mengurangkan masalah alah pada kekacang
✅ Tidak mengelupas ! Tidak terbakar !
✅ Selesaikan masalah tona kulit tidak sekata, kusam, kulit tua dari usia dan dapat menghaluskan pori
✅ Sesuai untuk kulit sensatif
✅ Krim yang tidak menggangu tidur malam anda & alamilah kecantikan esok hari

CARA GUNA NIGHT CREAM MOISTURIZER :
✅ selepas mencuci muka, keringkan dan sapu serata wajah dengan night cream
✅ sekiranya wajah anda kering, basahkan semula dengan air. Dan sapu krim ini.



🌼 TREATMENT CREAM 🌼

👉Krim rawatan terhebat ! Bau wangi !

KUNYIT BERMUTU TINGGI
🍂 EKTRAK LEMON
🍂 EKSTRAK HALIA
🍂 EKSTRAK MUTIARA 🍂 ALOE VERA

👍MANFAAT TREATMENT CREAM : -
✅ Merawat jerawat teruk , berpasir & nanah .
✅ Mencerahkan dan memutihkan wajah seawal 3 hari*
✅ Memudarkan jeragat
✅ Mengurangkan masalah alah pada kekacang
✅ Tidak mengelupas ! Tidak terbakar !
✅ Selesaikan masalah tona kulit tidak sekata, kusam, kulit tua dari usia dan dapat menghaluskan pori
✅ sesuai untuk kulit sensatif
✅ Krim yang tidak menggangu tidur malam anda & alamilah kecantikan esok hari! .
.
👉CARA GUNA TREATMENT CREAM : -
✅ Selepas menggunakan night cream, sapukan pula treatment cream di atas lapisan night cream .
✅ Sapukan lebih pada jerawat - jerawat insyallah jerawat kecut . Mujarab !



🌼 DAY CREAM outing cream 🌼

( KRIM PALING PANTAS KESAN GLOW  & MERAWAT WAJAH ! ) 
🍂Argan
🍂Aloe vera
🍂 Vitis vinifera Fruit Cell
🍂 Sodium Hyalu ronate
🍂Anthemis Nobilis
🍂 Malus Domestica Fruit cell 🍂Argireline
🍂Cocus Extract, Menthol & Chrysanthus
🍂Cocurbita Pepu
🍂Oleracea Portulaca
🍂Opuntia- ficus Indica .

👉MANFAAT DAY CREAM outing cream : -
✅ Glow kan wajah sepantas 1 minit !
✅ SPF 35 tabir suria
✅ Mengecutkan jerawat seawal 1 hari*
✅ Memudarkan Parut seawal 1hari*
✅ Menutup cela di muka
✅ Menghaluskan pori-pori yang terbuka
✅ Tekstur ringan & selesa digunakan
✅ Boleh digunakan di dalam rumah / setiap kali keluar rumah ( krim ini sambil merawat wajah )
✅ Dikilangkan sama dengan kilang jenama SK II & Estee Lauder
✅ Kualiti tinggi dan mewah tetapi harga mampu milik .
.
CARA GUNA DAY CREAM outing cream : -
✅ Selepas cuci muka, pam 5-6 kali day cream ini dan sapu serata wajah
✅ Anda akan dapat hasil glow & wajah tampak berseri - seri !
✅ Boleh digunakan bila-bila masa & dimana jua



 ♣ ORGANIC FACIAL WASH ♣

🍂MADU
🍂KUNYIT
🍂ASAM JAWA
🍂AHA KOLAGEN
🍂GLUTA
🍂LAVANDER

MANFAAT ORGANIC FACIAL WASH : -
✅ Memutihkan wajah, badan & tangan ( boleh diguna untuk memutihkan badan juga)
✅ Merawat masalah jerawat , jeragat , kulit kusam , kulit terbakar , kulit gelap dan sebagainya .
✅ Satu- satunya pencuci muka yang mengandungi aromaterapi lavender memberi sensasi ketenangan minda
✅ Pencuci pemutih no.1 paling berkesan !
✅Rekod jualan : lebih 100,000 terjual selama 2 tahun !

CARA GUNA ORGANIC FACIAL WASH : -
✅ Cuci muka , siang & malam, dan buat urutan muka selama 2-3 minit . Bilas !
✅ Sental juga tangan dan badan untuk dapatkan kulit tangan yang putih gebu dengan pencuci ini . Mujarab !


TESTIMONI FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK)

TESTIMONI FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK)

TESTIMONI FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK)

TESTIMONI FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK)


HARGA FJ GLOW GOLD HARGA MURAH GILER  (ORGANIK)


1 SET
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 SET
RM 290.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 SET
RM 420.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**YTPRTY**




Forex Sebenar

Korang Mesti Suka Artikal Dibawah

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Kiss Beauty - Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger