Featured Post Today
print this page
Latest Post

NANO LIGHTER CREAM HARGA MURAH GILER

NANO LIGHTER CREAM HARGA MURAH GILER


NANO LIGHTER MURAH GILER


NANO LIGHTER MURAH GILER

BERAT 10 GRAM


Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!!




Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan.

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!


NANO LIGHTER MURAH GILER

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ


  • Kesan seawal 7 hari
  • Memutihkan masalah utama wanita
  • Sesuai untuk semua peringkat umur
  • Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
  • Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
  • Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
  • Tiada bau-bauan 
  • Krim berwarna light purple
  • KKM approved


NANO LIGHTER MURAH GILER

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ

Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
Tak perlu di bilas
Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini

NANO LIGHTER MURAH GILER

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ


TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM HARGA MURAH GILER BY DIANZ


HARGA NANO LIGHTER CREAM HARGA MURAH GILER


1 UNIT 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 UNIT
RM 150.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**GES-CG**




AZ Cosmetic Skincare Harga Murah Giler

AZ Cosmetic Skincare Harga Murah Giler





KELEBIHAN AZ COSMETIC HARGA MURAH GILER


  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
  • Mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
  • Membersihkan kulit muka
  • Awet muda
  • Melicinkan kulit muka
  • Mencerahkan kulit muka
  • Krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
  • Diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
  • Menghilangkan tompok dan bintik di muka



AZ Cosmetic Skincare Harga Murah Giler dalam 1 set ada 5 item

1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM


SABUN

~ Membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ Mencerahkan, menghaluskan dan menggebukan kulit anda , juga dapat menghilangkan kesan jeragat.

NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT

~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ Amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang tak sekata
~ Diperbuat daripada kunyit dan temulawak

TREATMENT CREAM

~ Menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ Menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ Diekstrak dari bahan-bahan seperti akar-akar kayu herba

DAY CREAM

~ Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ Kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ Berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK

~ Cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ Dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ Terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C

CARA PENGGUNAAN SET AZ COSMETIC HARGA MURAH GILER


cara guna AZ Cosmetic Skincare Harga Murah Giler

PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI


Testimoni Pengguna AZ Cosmetic Harga Murah Giler











Harga AZ Cosmetic Skincare Murah Giler


1 SET
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 SET
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 SET
RM 150.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**GES-CF**




Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler

Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler



Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan...





100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER TERDIRI DARIPADA :

Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml


Senang cakap...
Lepas nih, anda TIDAK PERLU lagi untuk membazirkan duit anda ke Spa lagi untuk membuat Whitening Treatment ....
Dengan Set Mandian Cherry Blossom anda kini boleh buat di rumah sahaja....
Jimat & Mudah kan

KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER : 


  • Langsung tidak melekit
  • Tahan sehingga 3 bulan/set
  • Memberi kelembapan yg maksima
  • Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
  • Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
  • Haruman yang berpanjangan & tahan lama
  • Memelihara Kehalusan Kulit
  • Menyegarkan Tubuh Badan
  • Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
  • Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
  • Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
  • Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
  • Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
  • Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
  • Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
  • No Mercury
  • No Paraben 
  • Wangian ada Aromaterapi



Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.

BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 


LANGKAH 1 :

Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :

Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :

Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :

Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :

Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;

LANGKAH 6 :

Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :

Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;

LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...
Mudah kan
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....
Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom

CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu

NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri


TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER :











Harga Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler


1 SET 
RM 100.00
(Semenanjung-Free Pos.......Sabah/Sarawak - RM15)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS-FF**




GlutaCaps Harga Murah Giler

GlutaCaps Harga Murah Giler




Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1 minggu makan 1biji je sehari..15 minit selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari 





Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Glutacaps harga murah giler pil pencerahan 1 badan – Memutihkan Seluruh Kulit

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat. 
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww!! Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan! Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best!


1st produk pemutihan yg paling byk ingredient di Malaysia. 1 kapsul mengandungi 500mg yg bebas bahan kimia sebab tu kesannya cepat. Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit. Jadi klu 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat. Dengan Glutacaps uolls jgn risau ye, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian sijil racun dpd USM.

Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Haa…ni pulak kita nak terangkan dekat uolls..apa beza putih vs putih cerah berseri? Kalau putih sahaja muka uolls akan nmpak pucat. tapi dengan consume Glutacaps, uolls putih, cerah dan berseri lagi….baru la kulit cerah tu nampak betul2 naik kan? Putih kemerah-merahan…mcm orang baru kawin, muka cerah berseri-seri je...sapa tak nak yunk..

Anda akan perasan muka, tangan & badan akan nmpak lebih putih kemerah-merahan secara natural.
Jom cuba sekarang uolls sebelum hrga lebih mahal. Coz sekarang uolls dah tau kenapa gluta, HA & vitamin c original bagus kan?? Tak ada produk yg seefektif glutacaps dgn gabungan 3 bahan yg hebat ni tau…



Jom cantik, putih gebu-gebas dengan glutacaps!

Anda nak putih tapi takut nak suntik/cucuk2 ni?
Glutacaps kesannya umpama anda mengambil suntikan pencerahan!
Untuk pengetahuan, gluta ni mmg dah lama digunakan untuk pencerahan kulit. klu dinegara Thailand boleh kata hampir majoriti amalkan pengambilan gluta sama ada secara makan/ suntikan yg dah jadi kebiasaan penduduk disana. Sebab tu la uolls tengok kulit mereka lbih putih, gebu & cantik2 je…

Kandungan glutacaps harga murah giler


  1. 100mg vitamin c
  2. 350mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun
  3. 50mg hyaluronic acid


Kelebihan Glutacaps Harga Murah Giler


  1. Kulit semakin glowing & bertambah putih
  2. Jeragat & pigmentasi hilang
  3. Mensekatakan tona kulit muka
  4. Menghapuskan jerawat
  5. Menghilangkan parut jerawat
  6. Menegangkan kulit muka
  7. Antioksidan
  8. Memulihkan katarak & glukoma
  9. Membekalkan kandungan air
  10. Menghilangkan kedutan di wajah
  11. Mengekalkan kelembapan wajh
  12. Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
  13. Pencerahan kulit 1 badan



Apa yang anda bakal anda rasai dengan Glutacaps Harga Murah Giler?


  1. Memutih & mencerahkan muka dlm 3 hari sahaja
  2. Parut degil & lama semakin pudar dan beransur hilang
  3. Menyingkirkan JERAWAT + JERAGAT
  4. Kulit muka bertambah lembut & lembap
  5. Memutihkan 1 badan
  6. Tona warna kulit menjadi sekata
  7. Kulit jadi putih kemerah-merahan (ada seri)
  8. Menjimatkan diantara produk pemutihan lain
  9. Bibir menjadi merah secara semulajadi
  10. Menjadikan perut sentiasa kenyang (boleh slim)
  11. Gluta & collagen dalam badan menjadi aktif seawal 2 jam selepas makan
  12. Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
  13. Anda bakal rasa sgt menyesal sebab tak ambil dari dulu lagi
  14. Kawan2 bakal puji anda semakin putih, gebu & flawless


GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam. Produk nie tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah glutathione + vitamin c + hyaluronic acid sahaja dimana bahan ni lah yg sering digunakan oleh pakar2 kulit untuk treatment2 yang mahal diluar sana..

Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif sprti naik jerawat @ gangguan kitaran period. Selain tu, glutacaps bebas dari collagen so uolls tak akan mengalami masalah allergic ataupun berat naik so boleh consume tanpa ragu & was2...


GlutaCaps Lulus KKM


Ramai yg bertanya mengenai kelulusan kkm untuk glutacaps… di sini sudah terbukti yg glutacaps telah disahkan selamat dimakan oleh kementerian kesihatan.. Boleh rujuk gambar no KKM diatas

Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. Uolls tanye kenapa kesan cpt?? sebab kami hanya gunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.


Cara Makan GlutaCaps Harga Murah Giler


FOLLOW CARA AMBIL GLUTACAPS HARGA MURAH GILER

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut.
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

☞ Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast
ATAU
☞ 1 kapsul sebelum tidur
☞ Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji.
1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur
☞ Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
☞ Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan

Pantang-Larang GlutaCaps Harga Murah Giler

Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam


TESTIMONI GLUTACAPS HARGA MURAH GILER












Harga GlutaCaps Harga Murah Giler


1 BOTOL 
RM 130.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL
RM 250.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 BOTOL
RM 360.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB-JI**




Forex Sebenar

Korang Mesti Suka Artikal Dibawah

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Kiss Beauty - Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger