Featured Post Today
print this page
Latest Post

Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg



Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1 BOTOL = 60 KAPSUL

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen Murah Giler ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1000mg Vitamin C daripada oren :

  • Menyingkirkan toksik dalam badan
  • Melancarkan sistem perkumuhan
  • Merawat jerawat, jeragat dan parut


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :

  • Sangat tinggi khasiatnya
  • Melembapkan kulit
  • Mengecilkan liang roma yang terbuka
  • Mencegah kanser


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :

  • Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
  • Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
  • Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
  • Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

2000mg Glutathione :

  • Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
  • Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Cara Penggunaan Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler :

  • Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
  • Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil
  • Kesan dpt dilihat seawal 2 minggu pertama. 


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Kesan yang dapat dilihat:

* Memutihkan seluruh badan
* Parut jerawat pudar
* Jeragat pudar
* Kulit halus dan lembut

Boleh diambil oleh:

* Kaum lelaki & perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu
* Ibu mengandung

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Testimoni Pengguna Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


Harga Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


1 UNIT 
RM 80.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 210.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Jamu Young Gold Murah Giler

Jamu Young Gold Murah Giler


Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

1 BOTOL = 60 KAPSUL

KAPSUL HORMON & KAPSUL YOUNG GOLD EXTRA POWER MURAH GILER..
  • Fungsi dan khasiat kedua2nya adalah sama tetapi kapsul young gold extra power lebih superb,lebih efektif dan kesannya juga lebih cepat
  • Boleh amalkan kedua2nya dalam satu masa.
  • Ibu menyusu juga boleh ambil kerana tidak panaskan badan dan tidak keringkan susu badan.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

FUNGSI UTAMA JAMU YOUNG GOLD MURAH GILER

  • Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
  • Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
  • Menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
  • Kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
  • Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
  • Menghaluskan kulit wajah dan badan
  • Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
  • Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
  • Boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
  • WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
  • Mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
  • 1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
  • Harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
  • Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kandungan UTAMA Jamu Young Gold Murah Giler

Pure Pueraria Mirifica
KAPSUL HORMON EXTRA STRONG,EXTRA POWER (60bj)
(Jamu Young Gold.Jamu TERBAIK Dunia).
*** Bukan semua jamu boleh hasilkan 'effect' montok dan gebu
*** Bukan semua jamu bila mkn je keputihan keluar
*** Bukan semua jamu blh buat punggung jadi pejal dan terangkat...

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

PALING BEST sekali bila breast kita makin BESAR dan pejal..
Tipulah kalau jadi perempuan tapi mengaku berpuas hati dgn aset yg kecil,leper dan kendur! Nak beraksi depan suami pun malu... suami nak usap2 pun xlalu.Haaa ni la masanya nak berubah. Tak perlu sapu2 xperlu bancuh2. Hanya telan je.. 5saat pun xsampai.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kenapa produk dlm bentuk kapsul lebih berkesan berbanding produk sapuan dan minum? Sebab setiap kapsul mengandungi dose yg TEPAT serta tidak berubah2. Kandungan jamu Young Gold Perfect Lady adalah paling tinggi berbanding produk lain bukan senang produk mcm ni nak dpt kelulusan KKM. Sebab tu ramai yg claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukan supplement dan bukan ubat atau jamu.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler sekiranya anda mengalami masalah berikut :

*Period tidak teratur
*Kerap sakit kepala
*Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
*Senggugut
*Angin dalam badan
*Menghampiri monopouse & telah monopouse
*Rambut kerap gugur
*Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
*Wanita dalam pantang
*Ingin memiliki zuriat
*Tidak aktif diranjang

Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM "dapat melegakan sakit kepala"

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER JUGA SESUAI UNTUK :

*Merawat luka dalaman
*Anak dara berumur 16 tahun dan keatas
* Mengatasi masalah payudara yg kendur
*Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA..
*Menaikkan seri wajah
*GLOWING dan cerahkan kulit

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

-Lulus KKM
-Lulus Labtest
-GMP
-Halal

CARA PENGAMBILAN JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER :

Ambil 2 biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN.


Testimoni Pengguna Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler


Harga Jamu Young Gold Murah Giler


1 UNIT 
RM 95.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 180.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 255.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




OLICandy Murah Giler

OLICandy Murah Giler


OLI Candy Murah Giler


OLI Candy Murah Giler


Kandungan: 30 tablet

Bersedia untuk viral baru, Kunyah dan gebu???
Anda pasti bersinar sepanjang hari. Kulit cerah dan badan bertenaga. OliCandy memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, serta masalah badan lemah dapat di atasi dengan mudah. Penemuan baru dan kini telah di realisasikan melalui OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C

OLI Candy Murah Giler

KELEBIHAN OLICandy Murah Giler iaitu membantu

✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.

OLI Candy Murah Giler


LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.

✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


OLI Candy Murah Giler

Keistimewaan OLICandy Murah Giler membantu :

▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit

Cara pengambilan OLICandy Murah Giler

Testimoni OLICandy Murah Giler

1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih

Testimoni Pengguna OLICandy Murah Giler


Testimoni OLICandy Murah Giler

Testimoni OLICandy Murah Giler

Testimoni OLICandy Murah Giler

Testimoni OLICandy Murah Giler


Harga OLICandy Murah Giler


1 UNIT 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)

2 UNIT 
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)
                   


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Vitamin C Murah Giler


Isipadu: 15ml
(Tahan sehingga 2 bulan)
KKM: NOT140904647K


Serum Vitamin C Murah Giler. Serum ini adalah produk keluaran NN Beauty Empire. Serum ini dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit wajah akan menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.

Ia mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi serta tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusannya kedap udara.

Vitamin C Murah Giler

Kelebihan Serum Vitamin C Murah Giler

☆Rumusan teknologi dari France
☆Mempunyai 10 jenis bahan nengikut masalah kulit
☆1 botol Tahan sehingga 2 bulan
☆SVC dibuat dan dikilangkan oleh pengilang yang bertaraf GMP
☆Tiada bahan kimia terlarang, selamat, halal, boleh dibawa solat serta lulus KKM
☆Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan

Vitamin C Murah Giler

Kebaikan Serum Vitamin C Murah Giler

♥Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif pengaruh luar seperti polusi, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya
♥Merangsangkan pembentukan kologen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkles/kerut)
♥Mencerahkan kulit secara alamiah
♥Melembapkan kulit wajah
♥Menghilangkan flek flek hitam
♥Merawat luka jerawat dan menutupnya secara rapat
♥Menghaluskan kulit wajah
♥Melindungi kulit dari sinar UV
♥Mengurangkan pembentukkan garis halus di wajah
♥Menegangkan kulit wajah
♥Pemakaian jangka panjang( > 6 bulan) mampu menjadikan kulit wajah kelihatan lebih muda

Vitamin C Murah Giler

CARA CARA PENGGUNAAN SERUM VITAMIN C MURAH GILER:
>Bersihkan wajah sehingga bersih
>Dot dotkan serum di kedua dua pipi, dahi dan dagu..ratakan sehingga meresap di wajah
>Boleh digunakan sebagai asas make up
>Boleh digunakan pagi dan malam untuk kesan yg pantas

Testimoni Pengguna Serum Vitamin C Murah Giler

Testimoni Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Testimoni Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Testimoni Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Testimoni Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Testimoni Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler


Harga Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler

Harga Serum Vitamin C By NN Beauty Murah Giler


1 UNIT 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************



**RBS**




Korang Mesti Suka Artikal Dibawah

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Kiss Beauty - Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger